Les IV Jornades Vida Sana, fins el 18 de març a la Biblioteca

Del 6 de febrer al 18 de març, aquestes jornades es programen amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la biblioteca de Vida Sana, on es poden trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada a nivell personal

La Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado porta a terme enguany les IV Jornades de Vida Sana: 100% Natural, 100% Cultural, que tenen lloc del dia 6 de febrer fins el 18 de març. Aquestes jornades es programen de nou amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la biblioteca de Vida Sana, on es poden trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada a nivell personal.

S’hi poden trobar temàtiques com el tai-txi, l’herboristeria, la risoteràpia, la cosmètica, la medicina natural, la nutrició, els hàbits alimentaris, la meditació… Aquestes jornades compten amb la col·laboració de comerços i empreses locals. Però també amb la presència d’altres professionals reconeguts en àmbits relacionats amb la vida sana.

PROGRAMA